2022. jún 20.

Luxus és bohó- Yolan Cris

írta: Green Wedding Shoes
Luxus és bohó- Yolan Cris

A spanyol tervezőpárosról sok információ nem lelhető fel a neten, valószínű azt szeretnék inkább, ha ruháik mesélnének tervezőikről, saját magukat adnák el. Ebben nincs is hiba. 

Get to know the fashion designers of Yolancris | YOLANCRIS

Ez a luxus bohó-elegáns, modern, vintage, és egy csipetnyi a hippi életérzést közvetítő márka elképesztő hurrikánként csapott bele az esküvői ruhaipar állóvizébe. Ez a dinamikus duó úgy tűnik megunta az éveken keresztül ismételt formákat és vonalakat és most alaposan beújítottak.

 Yolancris - She 2023 | Lookbook

Yolanda és Cris fiatalos és trendi esküvői ruhái YolanCris márkanéven futnak, a darabokra pedig tényleg nem lehet ráfogni, hogy konvencionálisak lennének. A legtöbb a ruha meglehetősen egyedi, érdekesen variálják a különböző anyagokat és textúrákat, emellett garantálják a stílusos és emlékezetes megjelenést a leendő aráknak.

yolancris-novia-2017-boho-1024x576.jpg

Pasztellszínek, gyönyörű, fehér tollak, gyöngyök, virágos betétek és drágakövek!  Ha egy ilyen ruhát megszerzel magadnak garantált, hogy az összes még hajadon barátnőd irigy lesz rád.

Yolancris | Collection of wedding dresses 'B' by Yolancris

Modern, mégis egy adott retro báj hozzá. Abszolút mesés és lenyűgöző!  

Yolan Cris Wedding Dress Collection

Yolanda és Cristina együtt nőttek fel már kiskoruk óta édesanyjuk organza, tüll és selyem anyaginak varázsában. Ebben az összefüggésben tehát nem meglepő, hogy tervezéssel kezdtek el foglalkozni és forradalmasították az esküvői divatot. 2005-ben úgy döntöttek, hogy álmaikat valóra váltják és létrehozzák a természetes és hiteles nők márkáját, esküvőre hangolva. Azóta a cég elérte, hogy a brand nemzetközi szinten is sikeressé vált, menyasszonyok tízezrei keresik YolanCris ruháit. Korábban már írtunk a Seven Promises kollekcióról, de érdemes megnézni a tervezőpáros egyéb munkáit is.

Forrás: https://www.yolancris.com/

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

gyűrű esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta virágdísz DIY greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő kepekben.hu Fűrész Zsolt Esküvő2022