2022. jan 24.

Egy kis huncutság esküvőre készülve- meglepi tátika

írta: Green Wedding Shoes
Egy kis huncutság esküvőre készülve- meglepi tátika

Szerintem mindenki emlékszik az általános iskolában a pad alatt hajtogatott papírtátikákra, melyekre mi általában fiú osztálytársaink nevét írtuk, és bőszen vigyorogva választottunk magunknak így párt egy teljes tanévre.

Akár elegáns, akár vintage esküvőt tervezel, mindenképpen tündéri meglepetés lehet a következő dekorációs elem, ami garantáltan feldobja a vacsorára várakozó násznépet. Díszítsd az asztalt kézzel hajtogatott tátikával, melyre mindenféle érdekességeket lehet írni, de akár jövendőmondó verziót is lehet készíteni. Érdemes lesz majd végig nézni a násznépet amint nagy bőszen játszanak a papírtátikával. Mivel egy-egy elkészítése bizony eléggé hosszan tart és a 100-ik bizony unalmas is lehet ezért jobb, ha szervezel egy bulit ahol a barátnőkkel, közös erővel hajtogathattok. Ha már a modern kor gyermekei vagytok, használjatok számítógépes programot az elkészítéséhez, válasszatok egységes betűtípust, illesszetek be képeket is. Ha pedig a készítés alatt emelkedetté válik a hangulat elképzelhető, hogy a hajtogatós buli végére szép kis beírások kerülnek fel a papirkákra.

Azért maradjon köztetek egy józan személy is, hogy nehogy másnap végig kelljen ellenőrizni az összes tátikát. Jó mulatást.

Forrás: http://www.beforethebigday.co.uk/
Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés gyűrű szertartás baldachin lánybúcsú cupcake virágdísz zöld esküvő kívánságfa DIY esküvőitorta hasznos esküvői tippek DIYesküvő kepekben.hu esküvőietikett legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022