2022. jan 17.

Pazar sziluett- menyasszony Sophia Tolli ruhában

írta: Green Wedding Shoes
Pazar sziluett- menyasszony Sophia Tolli ruhában

Ha valaki a klasszikus anyagok és szabásvonal szerelmese bátran keresse Sophia Tolli ruháit, hiszen a fiatal tervezőnő a hagyományos formák és vonalak híve.

Sexy Off the Shoulder Mermaid Wedding Dress Amaya

Sophia Apostolides, Sophia Tolli márkanéven adta ki saját kollekcióját, miután tíz évet a Maggie Sotteronál dolgozott, mint vezető tervező. A Maggie Sottero a világ egyik legelismertebb esküvői ruhatervező és készítő vállalata, mely teljes joggal vezeti az esküvői ruhakészítők toplistáját. 

Dramatic Sheath Wedding Dress with Train Zendaya

A tíz év alatt Sophia megismerhette és irányíthatta hogyan kell olyan ruhákat tervezni melyek megmutatják erősítik a női test természetes lány vonalát, megmutatják a menyasszonyok szépségét és báját. Sophia tizenéves volt, amikor nagynénje révén megismerkedett a szövetek, varrógépek és szabásminták csodálatos világával. Már fiatalon alkalmazta a hagyományos varrási technikákat, de érdeklődése sokszor alternatív technikák felkutatásához vezette. És bár az ex-anyacég magasra tette a mércét Sophia ruháiból is két különböző érzés tükröződik vissza: a lágy klasszikus romantika és a hagyományos drámai menyasszonyi megjelenés.

Glamorous Wedding Dress with Bishop Sleeves

A páratlan kivitelezés, és maximális igényesség garancia arra, hogy Sophia Tolli ruhái nem csak szépek, de kiváló minőségűek is. Az általában karcsúsított fazonok pedig pazar sziluettet adnak a ruha viselőjének.

Floral Fit and Flare Lace Wedding Dress Valentina

A finoman kialakított szabásvonal, legfinomabb anyagok és a minőségi díszítés teszi vonzóvá Sophia Tolli ruháit szerte a világon.

https://www.sophiatolli.com/collections/bridal

Kövessetek itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés torta vidám baldachin vendégkönyv cupcake virágdísz zöld esküvő DIY esküvőicsokor tortaceremónia hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt Esküvő2022