2021. nov 08.

Jó terem nem mindenhol terem

írta: Green Wedding Shoes
Jó terem nem mindenhol terem

Akár esküvőt, születésnapi partit, vagy házassági évfordulót terveztek egy nagyobb családi vagy baráti összejövetelhez mindenképpen jó, ha kerestek egy megfelelő méretű bankett-termet.

sq-935c5aa68f7e422e9a100786ca9db7cc.jpg

Azonban esküvő esetén nem mindegy, hogy a vendégek milyen teremben ülik vagy táncolják végig az estét, milyen benyomást hagy bennük a hely, pozitív vagy negatív kritikákkal bombázzák az örömszülőket évekkel később.

Celebration Venues– Shop Venetian

A terem kiválasztásánál elsődleges szempontok egyike a létszám: azaz akkor válasszatok helyszínt, ha nagyjából tisztában vagytok a várható létszámmal. Fontos tényező még a hely infrastruktúrája: ha sok vidéki vendéget hívsz meg gondolj arra, hogy könnyen megközelíthető legyen a hely vagy esetleges elszállásolásukat is intézni tudd. Minden esetben segítsd őket azzal, hogy megfelelően tájékoztatod őket az utazás idejéről, útvonalról.

15 of the Most Unique Wedding Venues Out There

Nézz körül!  Vedd szemügyre a világítást, a fényeket, a dekorációt. Kérdezd meg, hogy az akkori díszítésből mi marad fent vagy nektek kell megoldani a teljes dekorációt, mi az, amit nektek kell beszerezni? Jár-e székszoknya, asztali csokor, egyéb hangulatelem a rendeléshez? Az apró részletekre is érdemes odafigyelni, hiszen ki szeretne a nagy nap délelőttjén még dekorációs elemekért vagy esetleg vázáért rohangálni?

White, Gold, Champagne & Green Wedding at The Houstonian Hotel - Houston  Wedding Blog | Elegant wedding centerpiece, Wedding decor elegant, Gold  wedding decorations

A megfelelő világítás segíti hangulatosabbá tenni az estét, de kérj segítséget további hangulatelemek elhelyezéséhez. Ha van, foglalj különtermet, kérj használatot a kerthez, medencéhez. Kérdezz meg és használj ki minden lehetőséget, hiszen minden a TE nagy napod sikerességéhez járul hozzá.

10 Elegant North Texas Venues for a Truly Classic Wedding

Te mire figyelnél még oda a helyszín kiválasztásánál?

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá

szervezés szertartás lánybúcsú virágdísz zöld esküvő eljegyzésigyűrű kívánságfa tortaceremónia menyasszonyitorta DIYesküvő Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós esküvő2021 Esküvő2022