2021. okt 04.

Borulj zöldbe az esküvődön is

írta: Green Wedding Shoes
Borulj zöldbe az esküvődön is

Nem vitás, hogy minden menyasszony a legjobban szeretne kinézni esküvője napján. Ennek érdekében járjuk be az össze ruhakölcsönzőt, járunk el kiállításra, fogadjuk el szakértők segítségét, és válasszunk valami szokatlan színt a nagy alkalomra. Például a zöldet, mellyel környezettudatosságodat is hangsúlyozhatod.

 dark green wedding dress off 75% - medpharmres.com

Fehér, krém, barack, kék, zöld, hosszú, rövid, szerény, pikáns - minden menyasszonynak megvan a saját ízlése, a saját test típusa, és ha éppen színes ruhát szeretnél, annak ma már senki nem szabhat határt. Miért ne válaszd például a zöldet?

Emerald Green Wedding Dress - Freja Designer Dressmaking

Az esküvői ruhatervezők kínálatában szerencsére már jócskán szerepelnek színes ruhák, de ha nem találsz a te stílusodnak vagy méretednek megfelelőt érdemes szétnézni a vintage ruhákat árusító oldalakon vagy egyéb online forrásokon. Néhány éve még kihívás volt ökötudatos ruhákat találni ma már szerencsére tervezők és márkák (Natural Bridals, Nicole Lenzen, Olivia Luca, Tara Lynn)   tucatjai foglalkoznak a témával. Ha nem vagytok elég merészek a színes ruhához akár a cipővel is lehet variálni.

Buy dark green wedding gown> OFF-71%

bildschirmfoto-2020-07-28-um-11_59_13.png

Válasszuk Mohops, Olsen Haus, Melissa Ultra Clear darabjait vagy keressük meg a megfelelőt vintage oldalakon. Ha nem ragaszkodsz ahhoz az „érzéshez”, hogy „azt a bizonyos” ruhát csak egyszer viselhesd, válassz valami kevésbé formális, kevésbé menyasszonyi ruhát. Ne hallgass azokra, akik viktoriánus korabeli habos-babos csodát szeretnének rád erőltetni.  Ha meg  van a kiválasztott szín és ruha érdemes azt egy is plusz pénzt ráköltve visszahozni a vőlegény és a koszorúslányok öltözékében is.

Winter Wedding - Green Long Sleeve Bridesmaid Dresses and Gold Decoration -  ColorsBridesmaid

 

Kép forrása: Pinterest

https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá