2021. aug 25.

Legyen téma az asztal is - Esküvői design

írta: Green Wedding Shoes
Legyen téma az asztal is - Esküvői design

Általában kevés szó esik az asztalok díszítéséről, pedig nagyon fontos szerepe van kinézetüknek a hangulat és az esküvő megítélése szempontjából is.

Amikor esküvőt tervezel, az egyik legizgalmasabb része a dolognak, eldönteni, hogy az esemény összességében és részleteiben, hogy fog kinézni. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy vízpart vagy egy felújított rusztikus ház színterei adják a keretet az esküvőhöz, de azért neked sem kell elkeseredned. A szemet gyönyörködtetően feldíszített asztalok még az egyszerű termek unalmasságát is képesek szemet álomszerűvé varázsolni.

1pc DIY Wooden Crafts Log Sheet Vintage Wood Wedding table Decoration  centerpieces DIY Handcraft Wood tag Rustic wedding Decor|Party DIY  Decorations| - AliExpress

A következőkben megosztunk veletek néhány jó tanácsot, mire figyeljetek a tervezésnél és a megvalósítás közben.

20+ Unique Rose Gold Wedding Table Decoration to Inspire -  Elegantweddinginvites.com Blog

Az esküvői asztal dekorálásának fő elemei a következők:

1. székek
2. teríték
3. ültető kártyák
4. asztaldísz
Tropical Wedding Ideas That Will Transform Your Big Day Into an Oasis |  Martha Stewart

Sok egyszerű módja van az asztalok díszítésének, anélkül, hogy túlzott kiadásokba vernétek magatokat. Ha a rendezvényt szerevező helynek nincsenek számodra megfelelő dekorációs elemei, gondold át pontosan mire van szükséged és magad szerezd be őket. Az asztalok formájánál és elrendezésnél érdemes figyelembe venni, hogy a kerek vagy ovális asztalok jóval elegánsabbak, mint a téglalap alakú asztalok és jobban segítik a vendégek közötti társalgást is. A fehér abrosz a leggyakoribb választás esküvőkön, de ezeket nyugodtan lehet kombinálni színes futókkal, vagy anyagszalvétákkal. Ha igazán szépet szeretnél, válassz csipkeszövetet az asztalra. A felület díszítése apró, de kedves szívekkel, gyöngyökkel mindig nagyon kedves és kreatív dolog. Úszómécses vagy gyertyák is mindig telitalálatnak számítanak. Az asztalt díszítő virágcsokrok helyett válassz egy nagy csokrot az asztalotokhoz és a többire pedig helyezz szokatlan kiegészítőket, mint például képkeret, tükör, őszi levelek stb. A jól megválasztott esküvői világítás nagyban fokozhatja a hangulatot és más-más jelleget adhat az asztalnak. Legyél kreatív!

Really Awesome Wedding Table Decor Ideas That Look Elegant And Attractive  (FANTASTIC PICTURES) - Decoratorist

Figyelj oda, hogy a terítésnél a poharak elhelyezésére, a szalvéták hajtogatása is lehetőleg egyedi, különleges legyen. Nézz szét oldalunkon és inspirálódj tervezés közben.

lanterns-5c758fe7c9e77c00012f80d2.jpg

Praktikus tanács a végére, hogy mindig fogjátok rövidre a vendéglistát, hiszen –tapasztalat-, ahogy közeledik az esküvő időpontja, inkább növekszik a vendégek szám, mintsem csökkenne. Sokkal könnyebb dekorálni is, ha van hely a virágoknak, kiegészítőknek.

Fotó: Pinterest

Szólj hozzá

szervezés szertartás lánybúcsú vendégkönyv virágdísz zöld esküvő kívánságfa menyasszonyitorta kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu Esküvő2022