2021. aug 09.

Ara tiarában? Legyél Hercegnő a Nagy napon!

írta: Green Wedding Shoes
Ara tiarában? Legyél Hercegnő a Nagy napon!

Ha szeretnél egy kicsit is királylányra hasonlítani, esküvői öltözéked összeállításánál mindenképpen tervezz bele egy tiarát is, amely fenségessé teszi megjelenésed.

 pa-10626068-1-square.jpg

Az esküvői tiara fontos darabja egy menyasszony öltözékének. Szerencsére ma már választható tiara nemesfémből, strasszos, arany, gyöngy, kristály díszítéssel is, de akár Swarovski kristályosat is vásárolhatunk. Egy jól kiválasztott tiara fontos támasza lehet frizurádnak és akár fátyladnak is.

20 bridal crowns & tiaras that are SO unique (& absolutely stunning!)

A tiara szó egyébként perzsa eredetű és általában csúcsos fejdíszt jelöl; az uralkodók, pápák, és egyéb előkelőségek megkülönböztetését és hatalmát jelképezi.

FLEUR | delicate silver bridal crown - TANIA MARAS | bespoke wedding  headpieces + wedding veils

Az egykor a kereszténység jelképévé vált tiara a 19. században és a 20. században már kizárólagosan női viseletnek, afféle „kiegészítőnek” számított. Mára a tiara viselése nem csak a nemesség kiváltsága, tiarát kapnak például a szépségkirálynők is. Ez a szemet gyönyörködtető ékszer garantáltan tovább emeli szépséged, kiemeli arcodat és még királynőibb megjelenést ad.

 The Grandest Royal Wedding Day Tiaras Worn in Recent History | Vogue

Azonban nem érdemes olcsó, akciós darabot venni, hiszen ki szeretné, ha a folyosón végigvonulva baleset történne?

Szólj hozzá

szervezés szertartás baldachin vendégkönyv virágdísz zöld esküvő kívánságfa DIY esküvőitorta esküvőicsokor kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt Esküvő2022