2021. feb 16.

Adj bele apait, anyait…

írta: Green Wedding Shoes
Adj bele apait, anyait…

 

A következő cikk abban segít, hogyan kerüljük el a legnagyobb hibákat az esküvő során, hiszen ki szeretne egy bakikkal, és kellemetlenségekkel tarkított melodráma főszereplője lenni?

Amit kerülj az esküvő során

Adj bele apait, anyait…
Az első számú legnagyobb hiba az, amikor az esküvő mentes a pár saját személyiségétől, sablonos szövegeket ismételgetve, szokásos unalmas zenékre vonulva kötik egybe életüket. Ezt elkerülendő kérjétek esküvőszervező segítségét vagy időben elkezdve a szervezést barátokkal ötleteljetek a megoldáson, hiszen talán ők azok, akik a legjobban ismerve titeket ötleteikkel hozzájárulhatnak a különleges eseményhez.  

3 Mistake You Should Never Make When Booking Wedding Transportation

Pénzpazarlás
Az esküvőszervezés, catering, ruhaipar mára már igazi iparággá nőtte ki magát. Hogy elkerüld a család és a rokonság anyagi helyzetének megrogyását legyél óvatos a rendelések leadásakor, a költségek megtervezésekor. Limuzin és fogashintó nem feltétlen szükséges kellék, ha a leendő közös házon már hiteletek van. Győződj meg arról ,hogy valóban mi m fontos és mi nem. Egyszerű ötletekkel csodás helyszínt lehet bárhol varázsolni. Kövesd az esküvőm.hu oldalát és inspirálódj a szettekből.Don't make this wedding spending mistake | DJ Brian AndersonAz esküvő lényegének elfelejtése

Bár az esküvő az egyik legfontosabb esemény sok nő életében, végtére is ez is csak egy ünnep. Győződj              meg arról, hogy minden előre el van-e készítve és a nagy napon csak élvezd a szerelmet.  Kérj segítséget a          rokonoktól, tegyél meg felelősöket.

 Groom's Hilarious Wedding Vow Mistake Leaves Bride Laughing. -InspireMore

Szólj hozzá

esküvői dekoráció vendégkönyv kívánságfa DIY menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek egyedimenyasszonyitaska Fűrész Zsolt