2021. feb 08.

Say Thanks- hogyan köszönd meg?

írta: Green Wedding Shoes
Say Thanks- hogyan köszönd meg?

Gondolatban már százszor megfogalmaztad, leírtad, átolvastad, de valahogy sehogy sem akarnak előjönni az igazi, köszönetet kifejező szavak? Ebben is segítünk.

Képtalálatok a következőre: say thanks wedding gift

Minden eljegyzési, esküvői vagy lány/legénybúcsú ajándék megérdemli, hogy időben és kellő figyelemmel köszönd meg azt. Valószínű, hogy soha életedben nem fogsz annyi ajándékot kapni, mint az eljegyzés alkalmával vagy az esküvődre és sajnos ebben az időben valószínűleg túl leszel terhelve mindenféle fontos feladattal és elképzelhető, hogy nem jut kellő idő arra, hogy illendően és szívből köszönetet mondj. Ne aggódj, ha megfelelő rendszert dolgozol ki, akkor ezt a tevékenységet nem érezheted nehézkes kötelezettségnek. Jegyezd fel az összes ajándékot egy dokumentumba, rögzítsd az ajándékozó nevét, a dátumot, amikor megkaptad és egy rövid leírást a tárgyról. Ha ilyen alapos munkát végzel, akkor esetleg más is be tud segíteni neked a lista alapján a kártyák elkészítésébe.

Képtalálatok a következőre: say thanks wedding gift

Köszönetnyilvánításhoz vásárolj vagy készíts egyszerű dekoratív kártyákat, Ügyelj arra, hogy az üzenet lehetőleg kézzel írott és személyes tartalma is legyen. Ne feledd az ajándékozó is rengeteg időt töltött el a nászajándék kiválasztásával, tiszteld meg te is őt!

Képtalálatok a következőre: say thanks wedding gift

Bár nem kell esszét írni, azért illik megemlíteni a kapott ajándék nevét és azt is, hogy mire fogjátok használni azt és mennyire fontos ez nektek új életetekben. Ha pénzt kaptatok írjátok meg mire fogjátok költeni: „ nagy része lesz abban, hogy befejezhetjük a lakást/házat”. Köszönd meg mindenkinek nagylelkűségét, hidd el legközelebb te fogsz hasonló kártyát kapni és neked is jól fog esni.

Képtalálatok a következőre: say thanks wedding card

A köszönő levelet vagy üzenetet illik az ajándék átvételét követő két héten belül, vagy  mézeshetek után elküldeni.  Ha elmaradna az üzenet, pótold mindenképpen, mert még mindig jobb, ha később érkezik, mintha feledkezünk róla.

 

 Fotók: Pinterest

Szólj hozzá

virágdísz zöld esküvő esküvőitorta greenweddingshoes menyasszonyitorta hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő Fűrész Zsolt www.kepekben.hu