2021. jan 04.

DIY- Virágtartó francia módra

írta: Green Wedding Shoes
DIY- Virágtartó francia módra

Ha szereted a francia stílust, akkor ezekre a kiegészítőkre nézve biztosan egy Provence-i gazdaság és a gyönyörű táj, a virágok bódító illata jut eszedbe, melyet most te is odavarázsolhatsz menyegzői asztalodra.

Ezeket, a francia virágpiacok által inspirált horganyzott díszeket bárki el tudja készíteni, bármilyen virágkötői tapasztalat vagy kézügyesség nélkül.

Amire szükséged lesz:

15 szál babarózsa

több darab kisebb horganyzott  vödör

vágó (tiszta és éles)

vödör víz

Első lépésként válogasd össze a babarózsa különböző (halványrózsaszín, korall és halványsárga) színeit. Meglehet már vásárolni a virágokat a díszítés előtt két nappal, de akkor tegyük langyos vízbe, hogy megőrizze frissességét.

Második lépésként töltsd tele a horganyzott kis vödröket vízzel, tedd rá az előre elkészített számokat, melyek a francia piaci standok hangulatát fogják idézni.

Harmadik lépésként helyezz mindegyik vödörbe 5 virágot, rögzítsd őket és győződj meg arról, hogy a virágok feje szépen nyugszik a vödör peremén. Ha túl magas, vágjál belől, és rögzítsd újra.

Negyedik lépésként tölts fel a vödröket, igazítsd meg a kreációt.

Ötödik lépéként helyezd az asztal közepére, úgy, hogy mindegyik vendég lássa a számozást, így könnyen megtalálják helyüket. Segíthetsz nekik, ha a bejárathoz kiteszel egy listát az ülésrenddel. Használj a virágokhoz illő szalvétát és dekorációt, fehér terítővel.

Ha a babarózsa nem a kedvenc virágod nyugodtan választhatsz valami hasonló karakterű, színes virágot alapnak.

Egyszerű, könnyű, és mégis mesés, mint a franciák.

 

http://www.oncewed.com/13731/wedding-blog/diy-wedding-peony-centerpieces/

Szólj hozzá

esküvői torta virágdísz DIY esküvőitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós