2019. máj 20.

Repül, a repül a… mackó

írta: Green Wedding Shoes
Repül, a repül a… mackó

Szokatlan esküvői szokások

Felejtsük el végre az unalmas kliséket. Aki nem teheti meg, hogy a Szigeten dobja el a csokrát holland egyetemistalányoknak még mindig feldobhatja a hangulatot egyéb szórakoztató ötletekkel csokordobáskor.

A hagyományos esküvőkön, a menyasszonyi csokor eldobása azt jelenti, hogy az a nő, aki elkapja lesz a következő, aki férjhez megy. Ma már nem feltétlenül azért kapják el a hölgyek a csokrokat, hogy jelezzék ők szeretnének lenni a következők, hanem vidám móka is az ünneplő ruhába öltözött hajadonok ácsingózásának látványa.

Ahhoz, hogy a menyasszonyi csokor dobása még különlegesebb legyen, íme pár ötlet a hangulat fokozásához.

Képtalálat a következőre: „fun ideas for the bridal bouquet toss different”

Különleges pillanat a gyerekeknek

Ha sok a kisgyermek az esküvőn, szervezz egy különleges pillanatot számukra a menyasszonyi csokor dobása előtt, mackó, vagy kisebb csokor virág elhajításával. Ők nem csak élvezni fogják, de remek pillanatfelvételeket lehet készíteni.

Képtalálat a következőre: „fun ideas for the bridal bouquet toss different for children”

Legyen ott mindenki

Ahelyett, hogy korlátozod a menyasszonyi csokor elkapását az egyedülálló nők számára, miért ne állhatna ott az összes vendég?  Csodálatos és nagyon szórakoztató pillanata lehet az esküvői fogadásnak. Játsszon a DJ különleges zenét vagy dobja el a menyasszony a harisnyakötőjét.

Számtalan módja van egy fogadás hangulatának fokozására. Neked mi vált be a legjobban?

Szólj hozzá

vidám vendégkönyv esküvői torta esküvőitorta esküvőicsokor menyasszonyitorta esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt esküvői cípő