2019. már 19.

Dekorálj tavasszal

írta: Green Wedding Shoes
Dekorálj tavasszal

Ha itt a tavasz az azt jelenti, hogy joggal számíthatunk arra, hogy friss virágokat és gyümölcsöket is felhasználhatunk esküvői tortánk és fogadásunk dekorálására.

Az esküvői torta az esküvői fogadás központi eleme. Minden pár szeretné, ha a tortája nem csak szép és ízletes lenne, de kinézetre is mély benyomást tenne a vendégekre.

winter wedding cakeswinter wedding cakes

 

Szerencsére ma már nem csak marcipánnal, vagy művirágokkal lehet díszíteni őket, de a természetes hatás keltése is fontos tényezővé vált. A felhasznált virágok egyezhetnek a menyasszonyi csokor színvilágával, de elég, ha csak ízlésesen felhasználjuk, széthintjük a természet eme szépségeit.

 

Borostyán, virágszirmok, szalagok és az esküvői torta fogalma új lendületet kaphat. A tortán lehet sok fajta és különböző színű virág, de jó, ha azért a színösszeállításra odafigyelünk, a kompozíció is fontos szerepet játszik. Figyelembe vehetjük még az egyes virágok jelentését, vagy használjuk kedvenc, „első randis” virágunkat. Trópusi virágokkal nyári meleget, strandos témát is varázsolhatunk magunknak.

Fontos! Figyeljünk oda, hogy ne legyenek mérgezőek a felhasznált növények és kerti virágokat sem, nehogy apró rovarok fészkeljék be magukat a süteménybe. Ha a vendégek szeretnék megkóstolni őket, akkor csak organikusan termesztett növényeket használjunk. A leginkább kedvelt esküvői virágok a díszítésénél a rózsa, ibolya, levendula, árvácskák és az ehető zöldek, mint menta, citromlevelek. 

Az esküvői torták friss virágokkal, növényekkel díszítve új erőre kapnak, és szépséges látvány nyújtanak a nagy napon.

Ha pedig igazán egyedi tortát szeretnél, keresd csapatunkat. www.tortaceremonia.hu

 Képek forrása: http://www.perfect-wedding-day.com

Szólj hozzá

szervezés virág torta vendégkönyv esküvői torta virágdísz tortaceremónia hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt