2018. dec 10.

Sosem beszélünk a vőlegényről

írta: Green Wedding Shoes
Sosem beszélünk a vőlegényről

Bár a másik nem képviselői legalább annyira fontos szereplői egy esküvőnek, érdekes módon általában az esküvői magazinokban nem jutnak fontos szerephez. Ezen a csorbán szeretnénk egy kicsit javítani, amikor körbenéztünk a piacon, mi hír van esküvői férfiruhadivat terén?

Képtalálat a következőre: „bridegroom dress”

Te már kiválasztottad a ruhát a nagy napra, jó időre lefoglaltad, megvarrattad, és most hirtelen a melletted loholó, csomagoktól roskadozó férfira pillantasz, és a homlokodra csapsz: „Hoppá! Ő vajon mit fog felhúzni?” .  Kezdődik a rohanás és a próbák sora, amit általában a férfiak kevésbé szoktak szeretni. Persze a szervezés ezen részét csinálhatjátok nagyobb körültekintéssel, mondjuk ha előtte körbenéztek a neten mi is az igazán divatos és mit kell figyelembe venni a  ruha kiválasztásánál, ha nincs kedvetek szakértő tanácsát kikérni. Mindenesetre érdemes odafigyelni a menyasszonyi ruha színére, a dekorációra, a vőlegény színeire és testalkatára is. Ha nem ragaszkodtok valami extra megjelenéshez, akkor az az elfogadott, hogy az öltöny színe legyen sötétkék vagy közép szürke. Választhattok egyszerű anyagból készített darabot, de lehet önmagában vagy valóban ízlésesen csíkos darab is. Aki kedveli a kicsit mókásabb megoldásokat, választhat színes varrással készített darabot, vagy színes nyakkendőt. A mintás nyakkendő viselet komolytalannak hathat, de ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, válasszon egy ízléses darabot. Bár ebben a szezonban nagy divatja van a mintás nyakkendőknek, nadrágtartóknak, mókás színeknek, bársony anyagnak azért a magyar vőlegények csak saját ízlésük szerint legyen bevállalósak.

A menyasszony pedig figyeljen ara, hogy a vőfély illetve a koszorúsfiúk milyen ruhában jelennek meg nehogy valamelyik mókás barát hófehér szmokingban akarjon az oltárhoz kísérni.

Képtalálat a következőre: „bridegroom”

Szólj hozzá

lánybúcsú vendégkönyv esküvőitorta esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek esküvő2019 DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő kepekben.hu