2018. júl 09.

Hogyan válasszuk ki a menyecskeruhát?

írta: Green Wedding Shoes
Hogyan válasszuk ki a menyecskeruhát?

Ha úgy döntesz, hogy az esküvő éjszakáját már egy lazább ruhában szeretnéd végigtáncolni, ha nálatok is él még a menyecskeruha hagyománya, válaszd ki a lehető legszexisebbet, és táncra fel!

Cheapest and Latest women & men fashion site including categories such as dresses, shoes, bags and jewelry with free shipping all over the world.

Válassz egy szuper koktélruhát és arra az estére felejtsd el a The cocktail dress is probably the most versatile of the special occasion dresses. "Little Black Dress", egyszerűségét, hiszen nem csak kitűnni szeretnél, hanem az az este rólatok kell, hogy szóljon. A koktélruha talán a legsokoldalúbb darab lehet erre a különleges alkalomra. Ha a normál viszonyok között tervezel, fontold meg a ruha hosszát és stílusát, hiszen egy-egy hirtelen táncmozdulat akár az egekbe is röpítheti szoknyádat, ami a férfiaknak örömet, az idősebb rokonoknak tágra nyílt szemeket okozhat. Válassz színben hozzá illő cipőt, kiegészítőket és ha férjed hagyja magát, az ő mellényét és nyakkendőjét is cseréljétek le. Figyelj a szín kiválasztására, hogy illeszkedjen bőröd és hajad színéhez illetve nem árt ha az esküvői dekoráció vonalát is követi. Ha a méreteid inkább a Plus-size felé tolódnak, akkor sem kell míderbe szorítva végigpihegned az lagzit, hiszen egy jól megválasztott szabásvonal, az előnyösebb testrészek hangsúlyozása sokat segíthet az összképen. Még javíthat a helyzeten, ha befektetsz egy különleges alakformáló fehérneműbe, ami segít, hogy ne a kibuggyanó dimbek-dombok maradjanak meg a vendégek emlékeiben és a képeken.

$18.14 Plus Size Vintage Faux Wrap Floral Midi Dress

Jó szórakozást kívánunk!

 

Ha azt szeretnétek, hogy a tortátok káprázatos legyen, akkor kérjetek ajánlatot most az info@tortaceremonia.hu címen. 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

virág lánybúcsú vendégkönyv virágdísz esküvőitorta esküvő2018 tortaceremónia esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő