2018. ápr 09.

Esküvői helyszín- Kerti díszlet

írta: Green Wedding Shoes
Esküvői helyszín- Kerti díszlet

Akinek meg van hozzá a megfelelő méretű kertje, akár saját udvarában is tarthatja esküvőjét. Persze bármilyen szépen is gondozott a gyep, és a környezet azért itt sem árt némi extra ünnepi dekorációról gondoskodni.

maxresdefault_7.jpg

Ha nem pont spórolásból döntesz az otthoni kerti esküvő mellett, hanem mert olyan szép a hely, ahol élsz azért azt is érdemes ünnepi díszbe öltöztetni. A szabadtéri esküvő különleges keretet és bájt adhat a szertartásnak. Ha az egyszerű dekoráció híve, vagy használd ki a kertben lévő fák nyújtotta természetes dekorációt. Készíts egyszerű füzéreket, lógókat gyöngyök és damil segítségével, de könnyen beszerezhetők már szép színes lampionok is. Ha szeretnél kertészetből virágokat, díszfákat rendelni, tervezd meg előre nehogy túlzsúfolt vagy giccses legyen az eredmény. Egy vidéki vagy falusias esküvőhöz jól illenek a szalmabálák, a mostanában divatos szalmabábúk, melyeket akár bolond menyasszonynak és vőlegénynek is feldíszíthetsz. Itt-ott elhelyezett lámpások, gyertyák (csak óvatosan!) romantikus hangulatot adhatnak a kertnek.

Ha további romantikus elemet vinnél be a terepre, készíts kis diadalívet vagy virágglóriát, rendelj kis pavilont, díszítsétek fel szalagokkal, virágokkal, de a nagycsokor színpompás lufik is hatalmasat dobnak a díszleten. Oldalunkon még további színes ötleteket találhattok kültéri dekorációkkal és kreatív elemek készítésével kapcsolatban. 

Az esküvői dekoráció remek módja annak, hogy különleges karaktert adjunk a szabadtéri esküvőnek.

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedln: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

esküvő torta vendégkönyv esküvői torta esküvőitorta esküvő2018 menyasszonyitorta esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt egyediesküvő esküvői díszlet