2018. már 05.

Cupcake vagy hagyományos torta?

írta: Green Wedding Shoes
Cupcake vagy hagyományos torta?

fascinating-wedding-cupcake-table-decorations-32-for-your-wedding-table-decor-with-wedding-cupcake-table-decorations.jpgHa nem ragaszkodsz feltétlenül ahhoz a hagyományhoz, hogy a fotós vakujának villogása közepette vágd fel az esküvői tortát újdonsült férjeddel, akkor miért ragaszkodnál a hagyományos esküvői tortaformához? Hazánk is cupcake lázban ég, válassz te is a mini torták közül!

 A cupcake egy olyan gyönyörűséges sütemény, ami vagy azért lehet népszerű választás, mert pénzt lehet vele megtakarítani, vagy azért mert egy kis bohó sütemény, ami mindenkinek tetszik. De mi az igazság? Lehet a cupcake igazán jó alternatívája egy esküvői tortának? Ha csinálsz egy gyors összehasonlítást vajon melyik jön ki jobban belőle?

Kezdetben a cupcake szervírozása olcsóbb volt, hiszen a vendégek kevesebbet fogyasztottak belőle, mára azonban készítése a cukrászok szerint éppen annyi munkát ad- ha nem többet- mint egy hagyományos torta.

Ha valami személyes, picit gyerekes dolgot szeretnél adni akkor a mini tortát válaszd, hiszen ki nem szeret egy falatnyi süti kicsomagolásával bajlódni? Ha azonban a meghívott vendégek többsége konzervatív jobban jársz, ha a hagyományos tortát választod.
Az esküvői torták felvágásának több százéves hagyományát talán nem éri utol egy 3 cm széles miniatűr darab felszelésének látványa, de talán látványosabb és finomabb dolog egy cupcake tortában gondolkodni.

Összességében döntetlen az állás. Érvek és ellenérvek sora sorakoztatható fel, de a lényeget ne felejtsük: saját kedvetekre válasszátok a megfelelő tortát.

 

Ha különleges tortát szeretnétek kérjetek személyre szabott ajánlatott az info@tortaceremonia.hu címen. 

 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

vidám esküvői dekoráció esküvői torta cupcake tortaceremónia esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő