2022. aug 22.

Csűröm-csavarom, tekerem forgatom- esküvői szalvéta módi

írta: Green Wedding Shoes
Csűröm-csavarom, tekerem forgatom- esküvői szalvéta módi

Az esküvői terítés részét képező szalvéta általában háttérbe szokott szorulni, méltatlanul mellőzzük, pedig néhány szép és ötletesen hajtogatott, díszített szalvéta éke lehet ünnepi asztalunknak.

Yarn-Wrapped-Napkin-Ring

Wedding Napkins: 25 Pretty Ideas - hitched.co.uk

Szebb és vonzóbb lehet a fehér abrosz is ha egy-egy szép színű vagy különlegesen hajtogatott szalvétát helyezünk a tányérok mellé vagy a terítés elé. Ezt a rendkívül hasznos anyagdarabot már évszázadok óta használjuk étkezésekkor, hiszen a szalvéta elterjedése előtt az asztalkendő funkcionált hasonlóképpen.

Five Trendy Wedding Napkin Folds that You Can Try | CV Linens

Szerencsére már nem kell az asztalról lelógó abroszba törölnünk összemaszatolt arcunkat és kezünket, hiszen a régi korok gazdagon díszített és a stafírung részeként létező kelmedarabját mára felváltották az egyszerűbb, papírból vagy könnyebb anyagból készített változatai.  Esküvők alkalmával számtalan formája van a papír vagy anyag változat hajtogatásának és csak az anyag minősége szabhat határt a formáknak.

7 ways to style napkins | Wedding | Italy | Amalfi Coast

Csillag, hattyú, páva, kalap, püspöksüveg, legyező, pálmalevél, gyertyák- se szeri se száma a szalvétából készíthető díszítőelemeknek. Ha nem akarjuk hajtogatni tekerjük fel és vonjuk be szalaggal, tegyünk hozzá kis névtáblát, rejtsük el benne köszönőajándékunkat a vendégek számára, öleljük át vele a talpas pohár szárát, használjunk a díszítéshez az évszaknak megfelelő növényeket, terméseket. Kimeríthetetlen az ötletek tárháza és tényleg csak a kreativitás hiánya szülhet szimpla díszítést, unalmas sablonasztalt.

8 Napkin Folds for your wedding — Nashville Wedding Planners Group

Napkin Folds That Will Elevate Your Reception Tables | Martha Stewart

Fotók: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés szertartás vendégkönyv zöld esküvő kívánságfa DIY esküvőitorta esküvőicsokor esküvőicikk DIYesküvő egyediesküvő esküvőietikett Fűrész Zsolt Esküvő2022 esküvő2023