2018. sze 04.

Tortaceremónia, és ami mögötte van…

írta: Green Wedding Shoes
Tortaceremónia, és ami mögötte van…

Térjünk vissza a tortaceremónia kulisszatitkaihoz. A tortaceremónia videók készítéséhez sok-sok képet, rövid videót kapunk a pároktól, és ezekből válogatjuk ki azokat, amelyek a slideshow alapját képezik. Persze mindig megbeszéljük, hogy van-e kedvenc, amely mindenképpen szerepeljen az összeállításban.

 

Nagyon érdekes érzés, amikor a kapott képek alapján bepillantást nyerhetünk a pár életébe. Rendszerint előbb érkeznek a képek, mint ahogy az első személyes találkozás megtörténik, így én már ismerősként tekintek a párokra az első találkozás alkalmával.

Munkáink során készítettünk tortaceremónia videót jegyes fotózás képeiből, válogattunk száznál is több kép közül, amelyek egy álomutazáson készültek az Egyesült Államokat átszelő 66-os úton. Másik nagy kihívás volt, amikor a Svájcban élő pár külföldre költözésének, megismerkedésének és eddigi kapcsolatuk legboldogabb pillanatainak bemutatása volt a feladatunk egy három perces összeállításban. Természetesen kedvenc kutyájuk is szerepelt a videóban.

Minden egyes munkánk más és más. Én személy szerint nagyon szeretem, mert nagyon változatos és érdekes, de ugyanezt mondják a stáb többi tagjai is. A tortaceremónia alatt felcsendülő zene is nagyban befolyásolja, hogy milyen érzelmeket vált ki a látvány. Például egy vidám násznép végig tapsolta a tortaceremóniát a Maroon5 Sugar című számára, máskor pedig igazán meghitt hangulat uralkodott a tortaceremónia alatt, miközben Audrey Hepburn Moon river című száma csendült fel.

Be kell vallanom nektek valamit: annak ellenére, hogy minden tortaceremónia elkészítésében az első pillanattól kezdve részt veszek, és már emlékezetből is tudom - mert talán százszor is megnézem a videót, mire minden kép és effekt a helyére kerül - mégis „élesben” minden alkalommal magával ragad az érzés, amit szerettünk volna kifejezni a tortaceremóniával.

Írjátok meg, hogy Ti milyen képeiteket látnátok szívesen viszont az esküvői tortátokon! 

Szólj hozzá

esküvői dekoráció vendégkönyv esküvői torta esküvőitorta tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő esküvői díszlet