2023. jan 23.

Low-cost esküvő tippek

írta: Green Wedding Shoes
Low-cost esküvő tippek

Ha a közelgő esküvő nagyon megterhelné a családi kasszát, akkor érdemes körbenézni az interneten, milyen ötletekkel, szolgáltatókkal lehet spórolni az összköltségen.

Ami olcsóbb nem kell, feltétlenül rosszabb legyen. Ha a keret szűkösebb okos ötletekhez kell nyúlni, amikkel pénzt takaríthatunk meg, és így is olyan lehet a nap, hogy mindenki mosolyogva, boldogan fog rá emlékezni.

Low-Cost Wedding Tips

Gondolkozz kicsit. Nem kell meghívni mindenkit, akiket valaha is ismertél. Gondolj először a közvetlen családtagjaidra az esküvői lista összeállításánál, nehogy közülük hagyjál ki bárkit, megbántva ezzel érzéseiket, megelőzve ezzel egy élethosszig tartó haragot. Azután jöhetnek a legjobb barátok. Ez teszi teljessé a listát.  Gondold át ki jön majd egyedül, kinek van házastársa illetve gyermekei.

Top 10 Tips For Bride And Groom To Be - Colwick Hall

Minél kisebb helyet választasz az esküvő színhelyéül, annál kevesebbet kell költened a dekorációra, illetve mindig kérdezd meg a szolgáltatót ők mivel tudnak hozzájárulni a terem feldíszítéséhez. Ha ehhez sem áll elég keret rendelkezésre, kérdezd meg ismerőseidet van-e valakinek egy üres lakása. Bérelj hordozható bárt, készíttess svédasztalos vacsorát.

Olyan virágból készíttesd csokrodat, amelynek szezonja van. Ha valóban szűkőrű bulit tervezel, szervezz utána egy pincebulit vagy egy közös vacsorát barátaiddal. Nászútra pedig utazzatok el valamelyik régen látott vidéki rokonotokhoz, aki a lehető legkevesebbet zavarva biztosítja nektek a nyugodt, harmonikus együttlétet.

kep.jpg

Gratulálunk a nagy naphoz!

Képek forrása: Pinterest

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom 

itt: https://www.facebook.com/fenomenamagazin/

és itt is: https://www.instagram.com/greenweddingshoes_2010/

Szólj hozzá

szervezés gyűrű torta szertartás esküvői dekoráció vendégkönyv cupcake virágdísz zöld esküvő kívánságfa DIY esküvőicsokor greenweddingshoes hasznos esküvői tippek DIYesküvő egyediesküvő kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós esküvő2023