2022. júl 18.

Csak a nagybácsi ne! Dolgozz profikkal!

írta: Green Wedding Shoes
Csak a nagybácsi ne! Dolgozz profikkal!

Miért legyen profi a személyzet az esküvőn? Kezdjük például a videóssal. Az esküvőn nem az Elfújta a szél videó kiadását készíti, amit ide-oda tudsz pörgetni kihagyva az unalmas részeket, hanem életed egyik legjelesebb napját rögzíti, amit nem árt, ha professzionális ember örökít meg az utókor számára.

Wedding Guest Horror Stories That Just Can't Be Real

Ha már megegyeztetek, hogy a fotós mellet- a hagyományoknak tisztelegve- videós is megörökíti a nagy nap pillanatait nem árt, ha nem a rokonság köreiből választjátok ki a nagy kamerával rendelkező iparos személyét, hanem profi szolgáltatóra bízva örökítetek meg minden pillanatot. Persze mindenki szeretne egy kicsit spórolni a költségekkel, de higgyétek el: profi videósra kell bízni nem „Uncle Sam-re”.

 Chantelle and David Maconochie were furious with the photos of their big day by Treasured Moments

Minden családban van egy lelkese amatőr, akinek még pénze is van arra, hogy kamerát vegyen, és innentől kezdve feljogosultnak érzi magát arra, hogy bárki esküvőjébe belerondítson. Ehhez még jöhet a hatalmas lámpa, amitől a násznép és az ifjú pár garantáltan egy kínzókamrába érzi magát. De egy biztos, hogy a felvételen nem lesz meghitt és a legszebb pillanatok is lemaradnak.

cute-funny-wedding-photo-1_1.jpg

Általában az esküvői videofilm elkészítése a legalacsonyabb az ifjú pár prioritásának listáján, de utólag mindenki bánja, ha nem készült felvétel a napról.

Sajnos nem tudsz visszamenni, és újra átélni azokat a pillanatokat, kijavítani a hibákat, de lehet tanulni és jó előre le kell foglalni egy kiváló felvételeket készítő szakembert.

 

A nagybácsit pedig hagyjuk szórakozni.

Kövess itt is: https://www.facebook.com/eskuvom

Fotók forrása: Pinterest

 

Szólj hozzá

vidám vendégkönyv zöld esküvő esküvőitorta greenweddingshoes esküvőicikk hasznos esküvői tippek DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő Fűrész Zsolt www.kepekben.hu Esküvő2022