2019. ápr 29.

Filmes ötletek eljegyzési fotózáshoz

írta: Green Wedding Shoes
Filmes ötletek eljegyzési fotózáshoz

Ha szeretnétek megörökíteni magatokat eljegyzésetek napján és kiválasztottátok már hozzá a megfelelő fotóst, most mi is hozzájárulnánk a leendő remek képekhez egy kis inspirációval.

Képtalálat a következőre: „hans solo bride”

Ha te és párod mozi mániások vagytok a legtökéletesebb megoldás, ha valamelyik kedvenc mozi hősötök vagy szerelmespárotok bőrébe bújva játszotok egy kicsit a szerepekkel. Az Elfújta a szél felejthetetlen szerelmespárjától kezdve a Szerelmünk lapjai kedves és romantikus párjáig lehettek bárkik. Ha még ez is túl hagyományos lenne, válasszátok egyszerűen a Star Wars sorozat valamelyik szereplőjét vagy keltsétek újra Bonnie és Clyde történetét.

Bonnie & Clyde : movie themed engagement photo idea

Vágysz arra, hogy végre Han Solo vagy Leia hercegnő ruhájában csókolózhass a kattogó fényképező lencséjébe mosolyogva? Vagy te rossz kislány vagy és inkább Bonnie és Clyde története ragadott meg? Legyél te Superman kedvese vagy harcolj a skót felkelők mellett kedveseddel, akár csak egy session elejéig.

Themed engagement photo shoot idea: The Notebook movie / film

Miért nem mered ábrázolni az érzéseidet kedvenc filmed segítségével?

Themed Engagement photography: film : superman
Légy kreatív, és induljon a móka! A film-témájú szerepvállalós fotózás igen egyedi és kreatív dolog. Keresd meg a hozzád illő karaktert, helyszíneket, ruhákat, kiegészítőket és legyél hősszerelmes mozi hős az örökkévalóságnak!

Szólj hozzá

vidám esküvői dekoráció vendégkönyv menyasszonyitorta