2021. okt 18.

A virág a lábaid előtt hever-Csokorba szedtük

írta: Green Wedding Shoes
A virág a lábaid előtt hever-Csokorba szedtük

Nincsen esküvő virág nélkül, ahogy menyasszony sem csokor nélkül. A kínálat nagy a választás nehéz, hiszen minden menyasszony szeretné, ha a csokor és a díszítés tükrözné személyiségét, stílusát. Mi segítünk neked.

springweddingbouquet1-82a7e79ac4a546b192883f7a88d5d49e.jpg

Azt kell elsősorban elfogadnod, hogy a virágok kiválasztásánál nincsenek jó és rossz döntések. Ez a te személyes döntésed, amit persze nagyban befolyásolhat pénztárcád is. Azonban érdemes néhány dologra odafigyelned, hogy semmiképpen se nyúljál mellé.

Free Photo | Wedding bucket of white flowers

  • Ne feledd, hogy a kevesebb, néha több. Nem kell virágba borítani mindent.
  • Kezd a keresgélést azzal, hogy végig lapozod az esküvői magazinokat, böngészel a neten. Ha még nincs végleges ötleted, egy-egy szépen lefényképezett csokor vagy dekorációs elem segíthet beindítani fantáziádat.
  • Ha fontos számodra nézz utána melyik virágnak mi a jelentése, mit szimbolizál és aszerint találd meg a kiválasztottat.
  • Vannak klasszikus esküvői virágok, amikkel nem lehet mellé nyúlni. Ilyen a rózsa, bazsarózsa, gyöngyvirág, hortenzia, orchidea, és a liliom.
  • Érdemes a költségvetés készítésekor erre is kiemelt figyelmet fordítani, hogy amikor meglátogatod a virágárust a listáddal tisztában legyél a határokkal.

Blossom Wedding Flowers

  • Válassz illatos virágokat, amik azt a látszatot kelthetik, hogy többet rendeltél a díszítéshez.
  • A virág fajtájának és színének kiválasztásánál vedd figyelembe a rendezvény stílusát, hogy kültéri vagy benti eseményt kell-e díszítsen. Rózsa, kamélia, nárcisz, gardénia, orchidea, gyöngyvirág, jázmin, és fátyolvirág, levendula, bazsarózsa, napraforgó mindegyike tökéletes.

Colourful Bouquet Ideas and Unique Inspiration for Your Wedding Flowers

  • Lehetőleg a szezonnak megfelelőt válassz, hiszen egy nem helyben termesztett virág rendkívül sokba kerülhet. Segítségképpen: a tavaszi virágok: amarillisz, nárcisz, frézia, gerbera, gyöngyvirág, orchidea. Nyári virágok: szegfű, krizantém, fátyolvirág, liliom, magnólia, pünkösdi rózsa, a rózsa, és a napraforgó. Őszi virágok: őszirózsa, százszorszép, hortenzia, golgotavirág, Téli virágok: kamélia, írisz, árvácska, mikulásvirág, hóvirág, tulipán.

bright bridal bouquet, OFF 72%,Best Deals Online.,

5 Wedding Bouquet Preservation Ideas & How to Do Them

Ha pedig kiválasztottad kishazánk legszebb virágait, a szertartás után szárítsd le őket vagy fagyasztással tartósítsd az örökkévalóságnak.

Kövess minket is: https://www.facebook.com/eskuvom

Szólj hozzá

szervezés esküvői dekoráció virágdísz zöld esküvő esküvőitorta menyasszonyitorta esküvőicikk hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet esküvői cípő kepekben.hu esküvő2021