2019. nov 14.

Fehér csokor –téli álom

írta: Green Wedding Shoes
Fehér csokor –téli álom

Sokan el sem tudnák képzelni, hogy fehér ruhájuk mellé hófehér virágokból álló csokrot köttessenek. Pedig..

Képtalálat a következőre: „white wedding bouquets”

Bár az idei téli időjárása inkább emlékeztet egy kora tavaszira szeszélyességében, azért ha egy picit várunk még részünk lehet hófehér álomban, a hótakaró borította táj szépségnek látványában. Fehér hótakaró a városon, így fejedelmi, tiszta és kissé ártatlan, mint egy hamvas menyasszony látványa. Minden ara-jelölt tisztában van azzal, hogy ebben az évszakban kevés színnel is lehet operálni, hiszen a nagy fehér hótömeget egy kevés szín vagy eltérő, szokatlan textúrák is fel tudják dobni. A fehér szín konstans használata nem biztos, hogy fantáziátlanságot jelent, hiszen néhány apró, textúrájában eltérő kiegészítő hatalmasat tud dobni az összhangon.

Képtalálat a következőre: „white wedding bouquets”

Ha nagyon merész vagy, esküvői csokrod köttetésénél válassz fekete kiegészítőket, szárakat melyek drámai hatást kölcsönözhetnek kombinációdnak. Bátran használj olyan szokatlan alkotóelemeket, mint mákvirág, vagy muskátli szára, fekete bársony masni, necc háló. Ha a szolidabb kiegészítőket szereted, maradj a moha zöld szalagnál, bordó bogyónál.

 Képtalálat a következőre: „white wedding bouquets”

Billy Idol tévedett, amikor azt mondta, hogy semmi sem tiszta ebben a világban. Fehér csokrok sem maradhat meg kizárólag tisztának, hanem fenséges és csábító lehetnek egyszerre találó kiegészítőkkel. Üdvözlünk a fehér téli csokrok világában.

Szólj hozzá

virág vidám anyós vendégkönyv esküvőitorta esküvőicsokor esküvőicikk esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt egyediesküvő kepekben.hu esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu