2019. okt 30.

A tökéletes autó

írta: Green Wedding Shoes
A tökéletes autó

Létezik tökéletes autó egy vőlegény számára? Kötve hiszem. Ha nekünk tetszik a színe, neki nem elég márkás, ha bejön a forma, nem elég retro a bulihoz. Hogyan válasszatok tehát megfelelő autót a nagy napra?

Képtalálat a következőre: „wedding car”

Just married-olvasható már a magyar párok esküvői autóin is, sőt a konzervdoboz füzér is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ahogy az autó után kötve csattogva zajong. Úgy tűnik a hintós kocsikázás egy kis időre háttérbe szorult, hogy felváltsa őket a luxus vagy éppen a bohókás retrojárművek hada.

Képtalálat a következőre: „wedding car”

Azt mondják az autók kiválasztásnál határ csak a csillagos ég lehet, no és a pénztárcátok, amit egy ilyen tétel (kölcsönzés, díszítés) eléggé megterhelhet.

Képtalálat a következőre: „wedding car”

Néhány dolgot azonban figyelembe kell venni az autó kiválasztásánál: például a menyasszony ruháját, hogy mennyi főt kell egyszerre az ifjú párral szállítani és milyen hosszú útra indultok vele. Lehet az sportautó vagy egy tuti motor, kellemetlen meglepetések helyett minden esetben érdemes előzetesen utánajárni a várható időjárásnak is. És ha meg van végre az álomautó, kezdődhet annak kitalálása, hogy milyen design tegye tökéletessé a járgányt. Az esküvői autónak nagy esztétikai értéke van, hiszen főszerepet játszhat az esküvői fotókon, így nem árt, ha egy kis extra stílust viszünk bele.   

Kapcsolódó kép

Érdemes körbekérdezni a rokonok között, hogy kinek van esetleg valamilyen egyedi, vagy szuper autója, amit kölcsön tud adni a nagy napra, így spórolva meg ezt a költséget nektek.

Szólj hozzá

vendégkönyv cupcake virágdísz esküvőicsokor esküvőicikk hasznos esküvői tippek esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu