2019. sze 30.

Nincsen esküvő virág nélkül, ahogy menyasszony sem csokor nélkül

írta: Green Wedding Shoes
Nincsen esküvő virág nélkül, ahogy menyasszony sem csokor nélkül

Hogyan válassz csokrot?

Nincsen esküvő virág nélkül, ahogy menyasszony sem csokor nélkül. A kínálat nagy a választás nehéz, hiszen minden menyasszony szeretné, ha a csokor és a díszítés tükrözné személyiségét, stílusát. Mi segítünk neked.

Képtalálat a következőre: „wedding flowers”

Azt kell elsősorban elfogadnod, hogy a virágok kiválasztásánál nincsenek jó és rossz döntések. Ez a te személyes döntésed, amit persze nagyban befolyásolhat pénztárcád is. Azonban érdemes néhány dologra odafigyelned, hogy semmiképpen se nyúljál mellé.

Képtalálat a következőre: „wedding flowers”

  • Ne feledd, hogy a kevesebb, néha több. Nem kell virágba borítani mindent.

Képtalálat a következőre: „simple wedding flowers”

  • Kezd a keresgélést azzal, hogy végiglapozod az esküvői magazinokat, böngészel a neten. Ha még nincs végleges ötleted, egy-egy szépen lefényképezett csokor vagy dekorációs elem segíthet beindítani fantáziádat.
  • Ha fontos számodra nézz utána melyik virágnak mi a jelentése, mit szimbolizál és aszerint találd meg a kiválasztottat.
  • Vannak klasszikus esküvői virágok, amikkel nem lehet mellényúlni. Ilyen a rózsa, bazsarózsa, gyöngyvirág, hortenzia, orchidea, és a liliom.
  • Érdemes a költségvetés készítésekor erre is kiemelt figyelmet fordítani, hogy amikor meglátogatod a virágárust a listáddal tisztában legyél a határokkal.
  • Válassz illatos virágokat, amik azt a látszatot kelthetik, hogy többet rendeltél a díszítéshez.
  • A virág fajtájának és színének kiválasztásánál vedd figyelembe a rendezvény stílusát, hogy kültéri vagy benti eseményt kell-e díszítsen. Rózsa, kamélia, nárcisz, gardénia, orchidea, gyöngyvirág, jázmin, és fátyolvirág, levendula, bazsarózsa, napraforgó mindegyike tökéletes.
  • Lehetőleg a szezonnak megfelelőt válassz, hiszen egy nem helyben termesztett virág rendkívül sokba kerülhet. Segítségképpen: a tavaszi virágok: amarillisz, nárcisz, frézia, gerbera, gyöngyvirág, orchidea. Nyári virágok: szegfű, krizantém, fátyolvirág, liliom, magnólia, pünkösdi rózsa, a rózsa, és a napraforgó. Őszi virágok: őszirózsa, százszorszép, hortenzia, golgotavirág, Téli virágok: kamélia, írisz, árvácska, mikulásvirág, hóvirág, tulipán.
  • Képtalálat a következőre: „wedding flowers”

Ha pedig kiválasztottad kishazánk legszebb virágait, a szertartás után szárítsd le őket, vagy fagyasztással tartósítsd az örökkévalóságnak.

Szólj hozzá

virág szertartás virágdísz DIY esküvőitorta esküvőicsokor esküvőicikk hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői díszlet esküvői cípő esküvőietikett Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós www.kepekben.hu