2019. sze 06.

Ne hagyd, hogy előre kiszívják az anyagot

írta: Green Wedding Shoes
Ne hagyd, hogy előre kiszívják az anyagot

Félsz, hogy esküvőd a szokásos menetrend és forgatókönyv miatt unalomba fullad? Ha még mindig azon töprengsz, hogyan tegyed egyedivé esküvődet olvasd el alábbi cikkünket, amiből garantáltan hasznosítani tudsz néhány ötletet. Ha pedig mégsem, vigyázz, majd mi meglepünk az esküvődön és feldobjuk a bulidat!

Képtalálat a következőre: „un wedding”

Túl sok azonos esküvő, ugyanaz a menet mindenhol? Félsz, hogy esküvőd a feledés homályába vész egyhamar? Mire vársz? Inspirálódj és legyen egy fantasztikus felejthetetlen napod.

  1. Fordítsd a fejetetejére a világot! Ahelyett, hogy a napot a szertartással kezditek, legyen először a vacsora. Így nyugodtan tudod üdvözölni a vendégeket, elfogyasztani a vacsorádat és nem kell korgó gyomorral végig sétálnod az anyakönyvvezetőhöz.
  2. Vásároljatok rengeteg héliumos lufit. Miután megtiltottad mindenkinek, hogy kiszívja belőle az anyagot, adj mindenki kezébe egyet-egyet és a szertartás végén egyszerre engedjétek az ég felé. Erről persze ne felejtsd el tájékoztatni a fotóst. Fantasztikus látványban lesz részetek.
  3. Hagyományos vendégkönyv helyett kérd meg vendégeidet írják le gondolataikat a szerelemről. Add meg nekik könnyítésül az első mondatot: „A szerelem számomra.....”. Tedd el emlékbe.
  4. Adj teret a házi kedvenceknek is. Tanítsad be például kutyusodat a gyűrűhordozásra. Garantáltan jó móka lesz.
  5. Ha megteheted az esküvőn befolyt összeget fordítsad jótékonyságra.
  6. Rendezzetek jelmezes esküvőt. Egy-egy szokatlan bajusz vagy ostoba szemüveg, kalap vagy ruha vidámíthatja a hangulatot.
  7. A szokásos friss vágott virágok helyett dekorálj gyógynövényekkel vagy szokatlan cserepes növényekkel. Garantált vizuális élmény a vendégeknek.
  8. Ha az esküvő korán kezdődik, biztosíts pihenőhelyet vendégeidnek, ahol pl. szerelemfilmet nézve pihenhetnek.
  9. Bérelj mixert és kínáld koktélokkal vendégeidet. Egy-egy rafinált mix biztosan feloldja még a legstresszesebb vendég hangulatát is.
  10. Vedd fel másnap a ruhádat és menjetek pároddal és a fotóssal egy extrém helyre TTD fotózásra. Nekünk bevált.

Képtalálat a következőre: „wedding cocktail”

Szólj hozzá

lánybúcsú vendégkönyv esküvői torta cupcake esküvőicikk esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt esküvői díszlet esküvői cípő