2019. jún 24.

Ne őrülj bele az esküvődbe- meghívó egyszerűen

írta: Green Wedding Shoes
Ne őrülj bele az esküvődbe- meghívó egyszerűen

Meghívó vászonból és különleges vintage papírból

diy-wedding-program-collage

Ismét egy egyedi meghívóval kívánunk titeket megörvendeztetni azért, hogy a Ti esküvőtök már a kezdetektől különleges és stílusos lehessen.

Talán első látásra bonyolultnak tűnhet ez a darab pedig, ha figyelmesebben megnézed nem az, hiszen nem igényel bonyolult varrástudást, de ha túlságosan nehéznek találod az öltéseket keress fel egy ismerős varrónőt, aki segít neked befejezni.

diy programs burlap

Szükséges anyagok

  • dekorkarton
  • egyszínű kartonlap
  • zsákvászon
  • varrógép
  • olló
  • nyomtató
  • szál

A meghívó főelemei a zsákvászon és a dekoratív kartonlapok, melyeknek sztenderd meghívó méretet szabhattok. A fedőkartonlap mellé válassz valamilyen különleges mintázatú kiegészítő papírt, vagy keress újrahasznosított kartont. A zsákvásznat szabd méretre és dolgozd el a szélét, de ízlésed szerint akár hullámosra is szabhatod. A meghívó szövegezéséhez válassz a Word karakterkészletéből egy különleges fontot és használd azt a teljes szöveghez. Ha költséghatékonyabb szeretnél lenni, a betétlapnál nyomtass kétoldalasan. A legvégén fogd össze a kartont, a zsákvásznat, a betétlapokat és az egyéb díszítőelemeket és menj át rajta varrógéppel, hogy egy szoros egységet, egy füzetecskét alkossanak. A zsákvásznat hagyd kívülre, legbelül pedig a finom lapok legyenek. Figyelj oda arra, hogy a varrás mintája és a cérna színe passzoljon a meghívóhoz.

 diy-wedding-program

http://www.intimateweddings.com/blog/diy-wedding-programs-from-burlap-and-vintage-patterned-paper/

Szólj hozzá

szervezés virág torta lánybúcsú esküvői dekoráció esküvői torta virágdísz zöld esküvő esküvőicikk hasznos esküvői tippek esküvő2019 hogyan szervezz esküvőt