2019. ápr 09.

Sziromkosárkák kicsi kézbe

írta: Green Wedding Shoes
Sziromkosárkák kicsi kézbe

Tündéri tud lenni, amikor egy esküvőn koszorúslányruhába öltözött kislányok virágszirmokat dobálnak kis kosarukból a menyasszony előtt. Édes kislányok, csini ruhácskák, de vajon miből kerül a virágszirom kicsi kezükbe? Körbenéztünk mit is lehet találni sziromkosárkák területén a piacon.

Kapcsolódó kép

A koszorúslányok kosárkája fontos része egy esküvői szertartásnak. Ha körbenézünk az itthoni kínálatban nem biztos, hogy megtaláljuk a tökéletes „virágáruslány” kosarat koszorúslányaink számára, pedig már számtalan szolgáltató foglalkozik forgalmazásukkal.

Képtalálat a következőre: „wedding basket flower girl”

Ha nem találsz a piacon megfelelőt vagy az interneten nem szeretsz rendelni, vásárolj néhány fonott kosarat, válassz hozzá megfelelő anyagot, szalagokat, esetleg gyöngyöket és készítsd el saját kezűleg a kosárkákat. Természetesen azért vedd figyelembe a „virághordó kislány” méretét is. Választhatsz a nagyon egyszerű változattól a nagyon bonyolult organzával borított kosarakig, hiszen szép anyagokból hatalmas már a kínálat. Szatén? Selyem a kedvenced?  Fehér kosár legyen színes szirmokkal vagy színes, díszes kosárka, fehér virágokkal? Tőled függ. A kosárkákhoz érdemes színben és stílusban illő gyűrűhordozó-párnát választani vagy csináltatni. Egy jó tanács: ha a szeretnél a rózsaszirmoknál olcsóbb szirmokat szórni, válassz szegfűt és annak sokszínű szirmai díszítsék lépteid a nagy napon.

 

 

Szólj hozzá

szervezés torta vidám lánybúcsú esküvői dekoráció vendégkönyv zöld esküvő esküvőitorta menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek esküvői cípő