2019. már 04.

Esküvői kívánságfa

írta: Green Wedding Shoes
Esküvői kívánságfa

Nincs is annál egyszerűbb módja, hogy közöld titkos vágyaidat, kívánságodat, mint hogy leírod egy papírra és hagyod, hogy a másik rátaláljon. Mi most ezt spékeltük meg azzal, hogy az egészet megtetézzük egy fával, amire az egészet elhelyezhetjük.

 Képtalálat a következőre: „wishing-tree-guest-book”

Pénz nem nőhet a fákra, de a jó kívánságok igen! Főleg, ha a vendégek rövid kis megjegyzéseket hagynak neked egy egységes kis cédulára írva, majd azokat a fa ágára kötve készítik el számotokra ezt a nem hagyományos vendégkönyvet az esküvő napján. Ha pedig vége a bulinak a cédulákat szedjétek össze és rakjátok el örök emlékül egy dobozba, a fát pedig nevelgessétek szeretettel. Ha pedig faágakat használtok, tegyétek vízzel teli vázába, hogy frissek legyenek egész nap.

Kapcsolódó kép

Amire szükséged lesz:

  • egységes címkék (sima is és különböző színekben)
  • szalagok
  • fél tucat faág (kertből vagy vásárolj)
  • egy magas üvegváza
  • néhány tucat golyó

Először is, gondoskodj arról, hogy a fa ágai stabilan rögzítve legyenek. Ha faágakat használsz, stabilizáld őket az üveggolyókkal. Ezután vágd fel egységes hosszúságúra a szalagokat. Figyelj oda, hogy a színvilág tükrözze az esküvő hangulatát, adja vissza a színeket. Készítsd ki a címkéket. Használhatsz névre szóló darabokat is, ha van kedve a címkézésükkel bíbelődnöd. Ha a vendégek lejegyezték jókívánságaikat kössétek fel őket egyesével a fára, majd lépjetek hátra és élvezzétek látványát. 

Képtalálat a következőre: „wishing-tree-guest-book”

Képek forrása: Pinterest

Szólj hozzá

esküvő szervezés esküvői torta virágdísz kívánságfa esküvőitorta hasznos esküvői tippek egyediesküvő esküvői díszlet