2019. feb 25.

Remegő kézzel húzz gyűrűt

írta: Green Wedding Shoes
Remegő kézzel húzz gyűrűt

Ha a való életben nem is vagy az ékszerviselés híve, azért az esküvődre biztosan te is kiválasztanál egy-két szettet az ékszerésznél. Mi segítünk abban, hogy mire figyelj közben.

Képtalálat a következőre: „wedding accessories”

Az esküvői ékszerek fogalma magában foglalja az ilyenkor szokásos gyűrű, fülbevaló, tiara háromszöget, esetleg még belefér a karkötő is. Azonban, ha te másra vágysz, érdemes alaposan körbenézned az ékszerpiacon, és egyéniségednek megfelelő darabokat kiválasztani.

Képtalálat a következőre: „wedding accessories”

Nyilvánvaló azonban, a jegygyűrűknek van a legfontosabb szerepe az esküvői ékszerek körében. Trendek jönnek és mennek, de ami legfontosabb: a megvásárolt gyűrű illeszkedjen viselője személyiségéhez és életmódjához. Ha a retro dolgok híve vagy vésesd bele gyűrűtökbe házasságkötésetek dátumát, de a hagyományos fehér ruhán nagyot dobhat egy Swarovski kristállyal díszített fülbevaló vagy karkötő és gyűrű is.

Képtalálat a következőre: „wedding accessories”

Örök eleganciát sugároz a gyöngy, melynek sora tökéletessé teheti megjelenésedet, és különleges stílusérzékre vall. De ugyanez megmutatkozhat akkor is, ha a tenyésztett gyöngyök helyett színes cirkónium csodákat választasz. Szerencsére már nincsenek szabályok sem, melyek tiltanák, hogy a menyasszony ne viselhessen akár fekete gyöngysort is. Ha a „valami kölcsönvett” hagyományt szeretnéd követni érdemes körbenézned nagymamád, édesanyád ékszeres dobozában és onnan kiválasztani egy-egy örökbecsű darabot, amit aztán visszaadhatsz a családi kincstárba.

Ha szép hosszú a nyakad viselj bátran nyakláncot, melynek hasonmását akár a koszorúslányok is viselhetik magukon. A jól megválasztott kiegészítők utolsó simítások lehetnek egy tökéletes napon.

 

 Fotók forrása: Pinterest

Szólj hozzá

gyűrű vidám vendégkönyv virágdísz esküvőitorta esküvőicsokor tortaceremónia menyasszonyitorta esküvőicikk hasznos esküvői tippek egyediesküvő esküvői cípő kataska egyedimenyasszonyitaska