2018. nov 05.

Az Igazi Cipellőcske

írta: Green Wedding Shoes
Az Igazi Cipellőcske

Szóval kiválasztottad a tökéletes ruhát? Most jön az igazi küldetés, amikor meg kell hozzá találnod a megfelelő cipőt, ami illik a ruhádhoz, kényelmes is és legalább valamennyire tetszik is neked. Na, ez kemény dió lesz.

 

Képtalálat a következőre: „alternative wedding shoes”

Jön a nagy dilemma: milyen stílust válasszak? Mi a legjobb sarok magasság? Milyen színű és mi legyen az anyag? Kérdések, kérdések, kérdések, amikre a választ csak te találhatod meg. Ha már meg van a ruha stílusa érdemes körbenézni az interneten és a szalonokban, hogy mit ajánlanak hozzá a szakérők. Egy cipőnek nem csak szépnek és színben illőnek kell lenni, de állnia kell a megpróbáltatásokat is.

Egy végigtáncolt éjszaka hozománya ne legyen egy-egy hólyagos lábujj vagy feltört sarok. Érdemes időben megvásárolni a kiválasztott cipőt, hogy szükség esetén betörjed, vagy apró trükkökkel hordásra alkalmassá tedd. Ha nem kell túl sokat sétálnod vagy gyalogolnod a szertartás és a vacsora ideje alatt, lehet csinosabb modellt választani, azonban ha mulatós a rokonság, felejtsd el a kevésbé kényelmes lábbeliket. Ilyenkor is lehet a szépre törekedni, de ha sokat kell táncolni érdemes odakészíteni egy tartalék darabot is  cserének.

Kapcsolódó kép

Az anyagát tekintve nem kötelező a bőrhöz ragaszkodni, hiszen már léteznek szatén, krepp vagy selyem modellek is, melyet hozzáilleszthetünk a ruhához és a többi kiegészítőhöz. Ha bevállalós vagy dobd fel öltözékedet egy színes cipővel, de ne felejtsd el: érdemes nem csak egy alkalomra választani.

Szólj hozzá

virág vidám baldachin lánybúcsú vendégkönyv esküvői torta cupcake virágdísz esküvőicsokor tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek esküvői cípő