2018. júl 02.

Üdvözlő felirat másként

írta: Green Wedding Shoes
Üdvözlő felirat másként

Minden alkalommal igyekszünk valamilyen különleges dekorációs elemet bemutatni, amivel egyedibbé varázsolhatjátok esküvőtőket. Most egy olyan szokatlan felhasználási módját mutatjuk be egy egyszerű kötéldarabnak, amire nem is gondoltatok volna.

 diy-rope-words-just hitched

Kezdjük a munkát azzal, hogy beszerezzük a szükséges eszközöket.

Ami kellhet:

  • valamilyen vastagabb, jó minőségű kötél
  • fehér ragasztó
  • kukoricakeményítő
  • meleg víz
  • viaszos papír

 diy-rope-words-02

 

Ennek a feliratnak az elkészítése annyira egyszerű, hogy körülbelül 10 percet vesz igénybe a kezdetektől a befejezésig, plusz még a teljes száradás.

Kezdésként terítsd le a speciális viaszos papírt. Legyen az a munkafelületed. Ezután rakd ki a kívánt szót a kötél segítségével. Érdemes ezt azért előtte begyakorolni. Következő lépésként keverd össze csomómentesre a kukoricakeményítőt, a meleg vizet és a ragasztót egy kistálban. Merítsd be a kötelet a mixbe annyira, hogy telítve legyen a ragasztó eleggyel. Újra írd ki a szót, amit a vendégeknek szánsz üdvözlésül, és nyomkodd le a kötelet erősen a papírra, majd hagyd száradni körülbelül 12 órán keresztül. 

diy-rope-words-03

diy-rope-words-04

Az elkészített feliratokat különböző kreatív módon hasznosíthatod a dekorálás során, de akár színezheted is a ragasztóelegyet és így variálhatsz a díszítésnél.

diy-rope-words-05

mr and mrs rope letters DIY

Ha azt szeretnétek, hogy a tortátok káprázatos legyen, akkor kérjetek ajánlatot most az info@tortaceremonia.hu címen. 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

esküvő torta vidám esküvői dekoráció esküvői torta cupcake Elie Saab esküvőicsokor esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő