2018. jún 19.

Frivol fehérnemű a szűzies ruha alá?

írta: Green Wedding Shoes
Frivol fehérnemű a szűzies ruha alá?

Következő cikkünk témája általában nem szokott terítéken lenni, hiszen két emberen kívül többre nem szokott általában tartozni, hogy mit visel az ifjú ara a ruha alatt.

sexy.jpg

Ez egy különleges nap, amiről valószínűleg már évek óta ábrándozol. Már kiszemelt álmaid ruháját, de most szembesülnöd kell azzal a nehéz feladattal, hogy nem tudod, mit vegyél fel a ruha alá. Az alsónemű helyes kiválasztásához tudni kell, hogy egy jól kiválasztott darab kiegészíti és támogatja viseletedet.

Sokszor célszerűbb a menyasszony bőrének színéhez igazodni, mint ragaszkodni a szűzies fehérhez, hiszen egy elefántcsont színű fehérnemű inkább rejtve maradhat a kíváncsi szemek elől, jobban beleolvad a bőr tónusába. Melltartó viselésére általában azért van szükség, hogy egy picit lezárja nyakrészt illetve tartást adjon a mellnek egész nap miközben viselője pózol, táncol, vagy csak vacsorázik.

Menyasszonyi fűző nagyszerű választás - különösen váll nélküli ruháknál, mert ez tartás ad ahhoz, hogy egyenesen ülj, szépen állj. A menyasszonyi fűző vagy míder akár vékonyabbá is teheti derekadat. Rengeteg üzlet kínál már szebbnél-szebb melltartókat, egyéb kiegészítőket a nagy napra, de gondoljuk meg, hogy ezt a gazdagon díszített darabot vajon még viselni fogunk még egyszer az életben?

A bugyinál arra kell figyelni, hogy kényelmes legyen és passzoljon a ruhához. Egy rövid ruha szexi tangával nem biztos, hogy a legjobb választás, ha az egyik jókedvű rokon pörgetni kezd a táncparketten.

Bridal lingerie ideas and advice for the wedding day - Wedding Party

Ha nem olcsó árkategóriában gondolkodsz érdemes a barátnőkkel megvetetni lánybúcsúdra ajándéknak. És természetesen nem feledkezzünk meg a „valami kék”-ről sem illetve mindenki az ízlésének megfelelően válasszon harisnyát és esetleg harisnyakötőt is.

 

Ha azt szeretnétek, hogy a tortátok káprázatos legyen, akkor kérjetek ajánlatot most az info@tortaceremonia.hu címen. 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá