2018. máj 14.

A nagybácsit pedig hagyjuk szórakozni.

írta: Green Wedding Shoes
A nagybácsit pedig hagyjuk szórakozni.

Miért legyen profi a személyzet az esküvőn? Kezdjük például a videóssal. Az esküvőd nem az Elfújta a szél videó kiadását készíti, amit ide-oda tudsz pörgetni kihagyva az unalmas részeket, hanem életed egyik legjelesebb napját rögzíti, amit nem árt, ha professzionális ember örökít meg az utókor számára.

weddingworst.jpg

Ha már megegyeztetek, hogy a fotós mellet- a hagyományoknak tisztelegve- videós is megörökíti a nagy nap pillanatait nem árt, ha nem a rokonság köreiből választjátok ki a nagy kamerával rendelkező iparos személyét, hanem profi szolgáltatóra bízva örökítetek meg minden pillanatot. Persze mindenki szeretne egy kicsit spórolni a költségekkel, de higgyétek el: profi videósra kell bízni nem „uncle Sam-re”.

Minden családban van egy lelkese amatőr, akinek még pénze is van arra, hogy kamerát vegyen és innentől kezdve feljogosultnak érzi magát arra, hogy bárki esküvőjébe belerondítson. Ehhez még jöhet a hatalmas lámpa, amitől a násznép és az ifjú pár garantáltan egy kínzókamrába érzi magát. De egy biztos, hogy a felvételen nem lesz meghitt és a legszebb pillanatok is lemaradnak.

Általában az esküvői videofilm elkészítése a legalacsonyabb az ifjú pár prioritásának listáján, de utólag mindenki bánja, ha nem készült felvétel a napról.

Sajnos nem tudsz visszamenni, és újra átélni azokat a pillanatokat, kijavítani a hibákat, de lehet tanulni és jó előre le kell foglalni egy kiváló felvételeket készítő szakembert.

 

A nagybácsit pedig hagyjuk szórakozni.

 

Ha azt szeretnétek, hogy a tortátok káprázatos legyen, akkor kérjetek ajánlatot most az info@tortaceremonia.hu címen. 

Kövessetek itt: 

Facebook: https://www.facebook.com/tortaceremonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tortaceremonia/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tortaceremonia-cake-mapping-829895152/

Szólj hozzá

virág torta vidám esküvői dekoráció vendégkönyv virágdísz esküvőitorta esküvőicsokor esküvő2018 tortaceremónia menyasszonyitorta hasznos esküvői tippek hogyan szervezz esküvőt DIYesküvő egyediesküvő esküvői cípő