2018. jan 02.

Rendhagyó vendégkönyvek esküvőre.

írta: Green Wedding Shoes
Rendhagyó vendégkönyvek esküvőre.

Időről-időre születnek, a normát félredobni szándékozó „divatot diktáló” trendek, melyek képesek feldobni az esküvőipar, azon belül is a dekorációs rész állóvizét.

furniture-wedding-guestbook.jpg

Az alábbi esküvői vendégkönyv ötletekkel a mi célunk is az, hogy felrázzuk az unalmas sablonos mindennapi ötleteket, hiszen manapság egyre nagyobb igény van arra, hogy az esküvő minden eleme eredeti legyen. Kezdjük most a vendégkönyvvel, mely segíthet, hogy az amúgy is emlékezetes nap felejthetetlen legyen számotokra és a vendégeknek is.

Képtalálat a következőre: „creative wedding book”

1., Az egyik legkedvesebb ötlet, amivel találkoztunk egy fabútor kidekorálása volt. Az új bútor közös lakásotokban elhelyezve, édes mementóként emlékeztet életed minden napján esküvőd boldogságának napjára.

2., Szerelmetek lapjai: kérd meg vendégeidet, hogy hagyjanak rövid megjegyzéseket egy erre vásárolt könyvecskében, melyet egy adott napon, évfordulón nézhettek csak meg. Jó esetben ezt közös házasságban élitek meg. 

3., Üveg pezsgő: válaszd ki a kedvenc üveg pezsgőtöket vagy borotokat, írasd alá minden vendéggel, azzal a megjegyzéssel, hogy azt csak a 10, 25 vagy akár az 50. évfordulón fogjátok kibontani közösen.

4., Polaroid gép: kutass fel egy polaroid gépet és kérd meg vendégeidet, hogy készítsenek magukról, vagy egy másik vendégről kreatív képeket. Ezt egy albumba behelyezve hatalmas kincset őrizhettek esküvőtők napjáról.

5., Írógép: a legkreatívabb, és legkedvesebb számunkra a retró írógéppel írt üzenet. Ez főleg egy vintage esküvőn állja meg a helyét, de a klasszikus írógépen bepötyögött vendéglista, a kedves sorok örök emlékké válnak bármilyen stílust képviseltek.

6., Naptár: fogj egy jó minőségű naptárat és kérd meg vendégeidet, hogy születésnapjukhoz írják be nevüket és hozzá pár kedves szót. Így két legyet ütsz egy csapásra: a számodra kedves emberek születési dátumát sem felejted el.

Kapcsolódó kép

 

 

Szólj hozzá

esküvő szervezés vendégkönyv esküvői torta virágdísz esküvőitorta tortaceremónia menyasszonyitorta esküvőicikk kepekben.hu Fűrész Zsolt legjobb esküvőifotós